לפרופ' זיידמן לגבי ניתוח ערוגות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

09/02/2011 | 17:50 | מאת: סיוון

לפרופ' זיידמן, שאלתי אותך לגבי ניתוח ערוגות, וכתבת לי שיש מעט מאוד נתונים סדורים ושזה מתבסס בעיקר על נסיונו של הרופא במקרים ספורים. לפי מה שאני מבינה יש ממש מעט מאוד ניתוחי ערוגות וזה נדיר, השאלה שלי מנסיונך שלך, האם אתה ממליץ על הניתוח הזה במקרה של רירית דקה, והאם לפי הניסיון שלך אני אמורה לפחד? כי אני חוששת מזה שהרירית תיפגע עוד יותר, האם הפחד חסר בסיס מהניסיון האישי שלך בניתוח ערוגות? אם אתה לא מבצע את הניתוח ערוגות אשמח בכל זאת לתשובה מנסיון שלך עם רופאים שמבצעים את הניתוח. תודה.

10/02/2011 | 08:28 | מאת: 1973

יש לי בעיה של רירית דקה ועשיתי את הניתוח ערוגות פעמים ולא נראו תוצאות הרירית לא השתנתה , אבל כל אישה זה הגוף שונה, עשיתי את הניתוח באסותא בחיפה אצל דר קונדיראה שהוא מעולה בניתוחים הללו.שיהיה בהצלחה

מנהל פורום תרומת ביציות