רירית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

12/10/2010 | 11:22 | מאת: לוסי

שלום רב ותודה לכם על זמנכם אני לפני טיפול של החזרת מוקפאים עובי הרירית הוא כ- 8.2 ועדיין יש זמן כך שאני לא מודאגת אבל... התברר לי שהרירית היא חד שכבתית...הבנתי שזה לא אופטימילי על מנת למקסם את הנסיעה האם מומלץ לחכות לחודש טוב יותר? האם זה אפשרי...שתהייה רירית תלת שכבתית בחודש אחר? ילדתי לפני 4 שנים בIVF אני לא יודעת מה הייתה הרירית אז...) אודה לכם על תשובתכם לוסי

השאלה היא איך נראית הרירית שלך בד"כ. ברור שכדאי לנסוע רק כאשר הרופא משוכנע שהרירית מוכנה באופן אופטימאלי.

מנהל פורום תרומת ביציות