שאלה לפרופ' זיידמן

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

06/09/2010 | 17:23 | מאת: גלית

לצערי אני צריכה לעבור הפלה. אני בתחילת הריון ומעדיפה ציטוטק על פני גרידה. נוטלת מיקרופירין 75 כבר מס' שנים. קראתי קצת על האינטרנט ולפי מה שהבנתי ציטוטק ואספירין די מתנגשים זה בזה? האם הבנתי נכון. האם האספירין עלול לשבש את ההשפעה של הציטוטק. אני מעדיפה לא לעשות הפסקה עם האספירין?

ציטוטק ואספירין לא ממש "מתנגשים זה בזה" והמחקר מורה שאספירין לא משבש את ההשפעה של הציטוטק, אך עדיין סביר להפסיק את האספרין במהלך טיפול.

מנהל פורום תרומת ביציות