ערכי פרוגסטרון בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

08/08/2010 | 15:22 | מאת: דואגת מאוד

שלום אני בתחילת הריון מתרומת ביצית והיום ביצעתי בדיקת שנייה לבטא,אסטרדיול ופרוגסטרון, יש הכפלה יפה, האסטרדיול 238pg/ml והפרוגסטרון 9.63ng/ml (לפני הבדיקה בבוקר לא לקחתי תמיכת פרוגסטרון) בבדיקה הראשונה שכן לקחתי תמיכה לפני, הפרוגסטרון היה 10.8 ng/ml . שאלתי היא האם הערך של הפרוגסטרון נמוך ? התמיכה שאני לוקחת 2 קרינון ושני כדורי אוטרוגסטאן100 בלילה בבליעה. אני נורא בלחץ ומפחדת שתהיה לי שוב הפלה, בבקשה תגידו לי מה הערך המינימלי אמור להיות. ד"א הגוף שלי לא מייצר פרוגסטרון אני במונופאוזה. תודה רבה מראש

08/08/2010 | 21:03 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

כדאי לקחת יותר אוטרוגסטן ולא דרך הפה אלא דרך הנרתיק לפחות 4 כדורים ביום

מנהל פורום תרומת ביציות