ציסטות שמפרישות הורמונים

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

03/04/2024 | 07:23 | מאת: שי

שלום פרופסור, ביום 4 למחזור ביצעתי אולטרסאונד ובדיקת דם. היו שני זקיקים בגודל 14,19 האסטרדיול היה בסביבות 2000. הרופא אמר שמדובר בציסטות שמפרישות הורמונים ושאקח במשך שבועיים גלולות. בעבר גלולות גרמו לי לתופעות לוואי קשות, אני לא מעוניינת לקחת. האם הציסטות יספגו במחזור הבא גם ללא גלולות? מניסיונך זה לוקח בדרכ יותר ממחזור אחד? תודה

הציסטות יכולות להספג במחזור הבא גם ללא גלולות. זה לא לוקח בדרכ יותר ממחזור אחד, אבל אין וודאות גם עם גלולות.

מנהל פורום תרומת ביציות