תמיכה הורמונלית בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

26/02/2024 | 20:25 | מאת: לילך

שלום רב פרופסור זיידמן, בנוגע לתמיכה ההורמונלית. 2 מ״ג אסטרופם 3 פעמים ביום, 300 מ״ג אוטרוגסטן נרות נרתיקיות בלילה, 25ml פרונטוגסט זריקה לשריר ביום בבוקר (הבנתי מהאחיות שזה מינון לא שגרתי). כרגע יש מחסור בארץ בפרונטוגסט ויש לי אמפולות לשבוע נוסף בלבד. האם היית ממליץ על תמיכה חלופית? עד מתי? (אני כרגע בשבוע השישי להריוני). תודה מראש, לילך

אני חושב שחזרו לארץ זריקות פרוגסטרון רטרד ופרולוטון דפו. תבדקי בקופה שלך.

מנהל פורום תרומת ביציות