תרומת ביצית בחו״ל באופן עצמאי

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

22/02/2024 | 18:10 | מאת: אנונימי

שלום פרופסור, עברתי תרומת ביצית בחו״ל באופן עצמאי ואני בהריון. רציתי להמנע מהבירוקרטיה שיש בארץ. יש לי תור לרופא בפעם הראשונה בעוד שבועיים ושאלתי היא- אם אני משתפת אותו שההריון הושג בעזרת תרומת ביצית האם הוא יהיה מחויב לדווח למישהו? אני לא רוצה שיחייבו אותי לגייר את התינוק/ת שלי ולא רוצה להיות במאגר הנשים שעברו תרומת ביצית. תודה מראש לתשובתך.

ההחלטה אם לשתף אותו היא אישת, אבל זה יסייע לו לתת לך יעוץ מדויק ביחס לסיכון הגנטי וכו'. הוא לא מחויב לדווח לאף אחד ולא קיים מאגר נשים ביחס לתרומת ביציות מחו"ל.

מנהל פורום תרומת ביציות