תרומת ביציות קפואות מארהב

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

04/01/2024 | 20:24 | מאת: מתעניינת

שלום, בת 41 עם בעיית רירית דקה מאוד. 3 או 4 ממ ולא מגיבה להורמונים, דיקור ומזרימי דם. אין הדבקויות, היו בעבר, עכשיו אין. קראתי שלפעמים תרומת ביצית נקלטת גם עם רירית דקה בגלל הביציות הצעירות. לפני שאני קוברת את החלום להשיג הריון כי מבינה שעם ששילוב ביציות בגילי ורירית דקה לא תניב הריון, ופונדקאות לא אפשרית מבחינתי כי אין לי סכומים כאלה, אשמח לדעת מה עלות ייבוא 6 ביציות קפואות של תרומת ביצית מארהב להפריה עם זרע תורם בארץ והחזרה בארץ. אין לי צורך בכל הביציות של אותה התורמת, ולא במסלול עד לידה בגלל הסיכויים הלא גבוהים בעקבות רירית דקה. חשוב לי ארהב בגלל הפירוט שמקבלים על התורמת, היסטוריה משפחתית 3 דורות, סקר גנטי מורחב, תמונה וכו. אשמח לדעת אם ישנו מסלול כזה 6 ביציות קפואות מארהב ומה העלות תודה

את צריכה לפנות ישירות ליחידה בארה"ב בה את רוכשת את הביציות כי העלויות מאד שונות.

04/01/2024 | 20:58 | מאת: מתעניינת

תודה על התשובה המהירה, הבנתי שני צריכה למצוא קודם יחידה בארץ שמוכנה ליבא את הביציות לא? ככה לפחות עשיתי עם יבוא התרומת זרע מארהב. האם אפשרי דרכך לייבא 6 ביציות קפואות מארהב ואם כן עם איזה בנק ביציות בארהב אתם עובדים שאוכל לברר אצלם מה העלות וגם אשמח לדעת מה עלות הטיפול שלכם בארץ לייבוא הביציות? תודה

מנהל פורום תרומת ביציות