תזמון ביוץ לקראת החזרה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

23/12/2023 | 11:32 | מאת: מאיה

שלום פרופסור, לקראת החזרת בלסטו בתרומת ביצית. פרוטוקול שכלל גונאל במינון של 50 ובימים האחרונים גם צטרוטייד. אתמול הערכים היו אסטרדיול 2400 פרו 1.5 Lh 5.4. אתמול בבוקר הזרקתי צטרוטייד, ב 20:00 הזרקתי אוביטרל ודקפפטיל. את התמיכה אתחיל לקחת בשני וההחזרה בשישי. האם ישנה אפשרות שהביוץ יתרחש היום בשבת ולא מחר? במידה ואבצע מחר בדיקת דם להורמונים, ניתן יהיה לדעת אם הביוץ התרחש היום או מחר? תודה רבה

כן, לפי בדיקת דם לפרוגסטרון, ניתן לדעת אם הביוץ התרחש היום או מחר.

מנהל פורום תרומת ביציות