עיתוי החזרת בלסטו בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

20/08/2023 | 18:15 | מאת: אני

שלום פרופסור, אני לקראת החזרת מוקפא יום 5, בסבב טבעי. בבדיקות שעשיתי ביום שישי, עדיין לא היה ביוץ הפרוגרסטרון היה קטן מ 1.2, האסטרדיול היה 2600 וה lh היה 18.5. זקיק 20. הבוקר ביום ראשון, חזרתי על הבדיקות, הזקיק היה 13, פרוגרסטרון 10 האסטרדיול ירד. הרגשתי שבייצתי בשבת בלילה 22:30. במצב הזה מתי אמורה להיות ההחזרה וממתי אני אמורים להתחיל תמיכה? תודה

מתחילים תמיכה עכשיו ועושים החזרה חמישה ימים לאחר הביוץ.

20/08/2023 | 21:56 | מאת: אני

תודה על המענה. האם אתה נוהג לבצע החזרה 5 ימים מיום הביוץ או שיום הביוץ הוא יום 0 ואז מיום שאחרי סופרים חמישה ימים? ושאלה נוספת האם סופרים חמישה ימים מלאים ומחזירים ביום השישי או למעשה ביום החמישי, כשאז יש רק 4 ימים עם תמיכה. מקווה שהשאלות ברורות, תודה

מנהל פורום תרומת ביציות