איכות הזרע לתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

12/01/2023 | 12:41 | מאת: טל

היי,בבדיקת זרע שבעלי עשה נמצאו ב-4 מ"ל לאחר 3 ימי התנזרות נמצאו 28 מיליון תאי זרע,מתוכם 22 מיליון זרעים בתנועה,85 אחוז מהזרעונים בתנועה הם בתנועה פרוגרסיבית,3 אחוז מורפולוגיה. אני בשלבים לברר דרך מי לעשות את התרומה,פניתי לקליניקה בקפריסין וביקשו נתוני בדיקת זרע עדכנית,האמבריולוגית השיבה לי שהזרע לא עומד בתנאים של who לכן לא ניתן לתת לי מסלול guarantee אבל אני יכולה לנסות. לא ברור לי מה הבעיה עם הזרע.למה הם מצפים? לזרע של בחור צעיר עם איכויות של תורם זרע מבנק?הרי עושים icsi או מיון כמו שעשו לנו ב-ivf ומהטיפולים גם נולדה לנו ילדה משותפת ובוודאות היו גם בלסטוציסטים כי היו לי גם הריונות כימיים.האם זה ככה בכל מקום.

הם לא רוצים לקחת אחריות לתוצאה.

12/01/2023 | 14:34 | מאת: טל

למה לי לפנות מלכתחילה למעבדה שלא תעשה מאה אחוז מאמץ ב-icsi. אני לא רואה שום סיבה אחרת שלא נצליח

מנהל פורום תרומת ביציות