רירית דקה - החזרה מתרומה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

05/01/2023 | 08:26 | מאת: יעל

בת 47. 2 הפלות ברקע. מחזור סדיר פרוטוקול לקראת החזרה 2 אסטרופם, 2 שאיפות סינארל יום 15 למחזור רירית 5.6 E2 14114, pro 0.9, Lh 2.4, Fsh 1 יום 20 למחזור רירית 5.6 הרופא הציע לעצור טיפול. לחכות למחזור. ולהתחיל בגירוי עם מונופור שאולי ישפיע על הרירית. כבר 3 פעמים הטיפול נעצר כי הרירית מגיע למקסימום 6 . רירית תלת שכבתית ורירית בדפנות עבה מאוד אשמח לדעת מה היית מציע במצב כזה תודה

יש נשים שרירית הרחם שלהן 6 מ"מ באופן מיטבי. ברור שהרופא רוצה לוודא שהוא עושה את ההחזרה על הרירית הכי טובה שלך.

מנהל פורום תרומת ביציות