מתן זרע לאחר מחלה עם חום

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

23/12/2022 | 20:17 | מאת: מיכח

שלום רב, התחלנו תהליך של תרומת ביצית, בעלי עשה בדיקת זרע לפני שבועיים, שיצאה תקינה. היום חלה עם חום 38.6. אנחנו אמורים בשבוע הבא להפקיד את הזרע בבית החולים לצורך הטסה של הזרע לחול. במקום אחד קראתי שצריך לחכות 3 חודשים לאחר מחלה עם חום כי זה פוגע באיכות, אבל גם קראתי שהזרע נוצר לפני שלושה חודשים, כך שהגיוני לחשוב שדווקא בעוד שלושה חודשים האיכות עשויה להיפגע. מה דעתך? האם הוא יכול לתת את הזרע כשיחלים או שצריך לחכות עכשיו 3 חודשים? תודה רבה

כדאי לבדוק את הזרע בשבוע הבא ולראות מה האיכות שלו. בד"כ ההשפעה לא גדולה.

מנהל פורום תרומת ביציות