רירית דקה בכנה להחזרה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

11/12/2022 | 08:53 | מאת: יעל

בת 47. בתהליך תרומה לפני 9 חודשים עברתי הפלה בשבוע 12 בעקבותיה נוצרו הדבקויות ברחם. חודשיים לאחר הסרת ההדבקויות התחלתי פרוטוקול החזרה הכולל אסטרופם 3 פעמים ביום. הרירית הגיעה ל- 5 והזקיק מעל 23. עצרנו טיפול. הכנה נוספת שוב אותו דבר. נסיון שלישי פרוטוקול הכולל סינארל לפני הוסת, מקבלת הוסת סינארל ואסטרופם. אין זקיקים. רירית עלתה ל-6. עצרנו טיפול. עדיין מקבלת וסת כל 28 ימים. 1. אפשרי לבצע פרוטוקול על בסיס טבעי? 2. האם במצב כזה צריך לפנות לפונדקאות? 3. הסיכויים שלי להרות נמוכים יותר בגלל הערכים? 4.. בטיפולי הפוריות שעשיתי הרירית היתה מעל 7. מה הסיבה שלא מגיעה לזה שוב? מה צריך לעשות? תודה רבה

1. אם הביוץ שלך סדיר. 2. מוקדם מדי להחליט. 3. תלוי במצב חלל הרחם. אני מכיר נשים רבות שהרו עם רירית של 6 מ"מ. 4. יתכן ויש פגיעה ברירית, למרות שאין כזה הבדל גדול בין רירית 6 ו- 7 מ"מ. צריך לשקול לחזור על ההיסטרוסקופיה.

מנהל פורום תרומת ביציות