האם אפשר היריון בלי וסת?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

29/11/2022 | 11:52 | מאת: מודאגת ומשתוקקת

שלום ד"ר זיידמן, תודה על הפורום. אני בת 46, כמה חודשים מחזור לא סדיר. משתוקקת לילד וללדת. מבינה שאין ברירה אלא לחשוב על תרומת ביצית (וזרע). 1. האם אפשר לעשות זאת גם במצב כזה של מחזור לא סדיר בכלל? 2. איך עובד התהליך של תרומת זרע וביצית? צריך בנפרד כל דבר? 3. האם צריך גם בדיקות שלי? 4. כמה זמן יכול לארוך התהליך מרגע ההתחלה ועד החזרה ראשונה? תודה מראש!

1. כן בקלות. 2. כן. בנפרד. 3. כן צריך. 4. כמה שבועות, תלוי כמה את זריזה.

29/11/2022 | 20:54 | מאת: מודאגת ומשתוקקת

תודה רבה. מה צריך לעשות? איך מתחילים? איך מגיעים אליך, והאם זה בכלל אפשרי?

מנהל פורום תרומת ביציות