מס' עוברים להחזרה בתרומה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

06/11/2022 | 19:06 | מאת: מייפל

שלום רב, מבררת הליך תרומה, גילי 45. לאחר שנכשלתי עם ביציות שלי.( ביצעתי החזרות של 2 , 3 עוברים כל פעם שלא נקלטו) האם יש מגבלה חוקית בארץ למס' העוברים בהחזרה ? כלומר אני מעוניינת לשפר את הסיכוי בקליטה, לפחות 2 עוברים בלסטו' באותה החזרה. האם אפשרי? ומי מבצע.. נאמר לי שעד ניסיון 3. מחזירים רק 1.

זה נחשב חריגה מההנחיות המקצועיות להחזיר שני עוברים מאישה צעירה בניסיונות הראשונים. כך שבישראל זה לא מקובל לנוכח התוצאות הבעייתיות של הריונות תאומים בגילך.

07/11/2022 | 07:37 | מאת: מייפל

תודה רבה על המענה

מנהל פורום תרומת ביציות