תרומת ביצית מתי ומהיכן

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

11/08/2022 | 15:11 | מאת: שיר

שלום בת 40, תרומת זרע. אחרי 7 שאיבות ו 15+- החזרות (הפסקתי לספור)...במאי הריון והפלה בשבוע 6. זקוקה לשאיבה נוספת אם אני רוצה להמשיך. עוברים יום שלוש (לא שורדים ליום חמש). וגם מתוך שאיבה של 7-8 נשארים לרוב 3. האם כדאי כבר תרומת ביצית? מהיכן נעשית תרומת ביצית של קופת חולים כללית? תודה

תרומת ביצית היא טיפול שיכול מאד להצליח כאשר יש בעיה בכמות ואיכות הביציות. תרומת ביצית נעשית דרך רופאי הפריון. קופת חולים כללית נותנת החזר חלקי דרך הביטוח המשלים ברמת הפלטינום.

מנהל פורום תרומת ביציות