נשאות של תורמת - האם צרחכה לדאוג ?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

03/03/2022 | 20:33 | מאת: בת חן

היי פרופ ערב טוב בבדיקות דם המורחבות לנשאות גנטית ( 360 מוטציות ) בוצע לבעלי ותודה לאל יצא תקין הכל לא נשא. התורמת לפי בדיקות נשאות מורחבות כן נשאית של 2 מחלות . יש לנו כבר עוברים . האם לשלול החזרה במקרה זה? אני ממש מוטרדת .( נאמר לי על ידי החברה בה בוצעה התרומה שזה בסדר להחזירם לרחם) אודה לך מאוד לתשובתך

אם בעלך לא נשא אז באמת לא אמור להיות סיכון גבוה, אבל כדאי לעבור יעוץ גנטי מסודר בשאלה של צורך לרצף את הגן על מנת לשלול מוטציות נדירות על הגן.

מנהל פורום תרומת ביציות