בדיקות גנטיות לתורם זרע

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

26/01/2022 | 19:14 | מאת: נטע

שלום , אני בתהליך להבאת ילד שני דרך תרומה כפולה ( זרע וביצית) ,בת 43 +1 מהריון טבעי ( ילד בן 9). נשלחתי לרופא גנטיקאי על מנת לבצע ייעוץ גנטי לזרע. אשמח להסבר :מנת הזרע שאני עומדת לרכוש, עברה בדיקות בסיסיות + מורחבות . שאני נפגשת עם הרופאה הגנטיקאית מה אני אמורה להביא לה ? את הבדיקות שהתורם עשה ? ומה בדיוק תבקש ממני הרופאה במידה ו..שאותו תורם יבצע בדיקות נוספות או שאני אמורה לממן בדיקות נוספות עבור המנה? לא כ"כ הבנתי למה לעשות שוב ייעוץ ...לא מוצאת מידע תודה מראש

ביעוץ הגנטי יסבירו לך האם הבדיקות הגנטיות של התורמים שלך רחבות מספיק ותואמות. וכמובן אם חסרות בדיקות ולא ניתן להשלים אותן מה הסיכון שאת לוקחת.

מנהל פורום תרומת ביציות