תרומת זרע וביצית - בת 43

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

06/12/2021 | 21:16 | מאת: נטלי

שלום ,אני אם חד הורית לילד בן 10 וקצת. חצי שנה בתהליך ובירורים רפואיים להביא ילד נוסף לבד. עברתי הזרעה, עם תורם זרע וביוץ שלי , לבקשתי ,והיא לא צלחה. כעת ,אני מתחילה בבירור לתרומת ביצית ביחד עם תרומת זרע. למיטה הבנתי בגילאים כאלו קשה להשיג הריון עם הביציות הטבעיות, לכן אני מעדיפה את הדרך הזו כדי לא לבזבז זמן .... 1. האם הסיכוי להצליח הריון , אחרי שהגוף שלי עשה זאת בעבר, גדול יותר עם ביצית תורמת? 2. יש אפשרות להטות את הסיכוי למין עובר מסוים ,בתהליך ההפרייה ,לפני ההחזרה לרחם ? 3. בגדול ,מרגע התשלום ועד ההפרייה הבנתי שיש שבועיים ואז ניתן להתחיל עם הטיפול התרופתי וההחזרות לרחם ...זה עד כדי כך מהיר? עשיתי המון בדיקות בחצי שנה הזו ,כך שנראה לי שיש לי את רוב המסמכים . תודה על המענה

1. כן 2.כן. 3. לא מכיר לוח זמנים כל כך זריז.

02/03/2022 | 17:32 | מאת: מותר בארץ תרומת ביצית ותרומת זרע לרווקה/חד הורית? האם צלח?

האם אפשר בארץ לקבל כרווקה או לא נשואה גם תרומת ביצית וגם תרומת זרע?

מנהל פורום תרומת ביציות