תרומת ביצית הריון תאומים

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

05/05/2021 | 09:43 | מאת: תרומת ביצית

בת 43 בעלת רזרבה שחלתית נמוכה,חאחר 8 סבבים של טיפולים ללא בצלחה,הונלץ על תרומת ביצית לפני שנה עברתי ניתוח להסרת שרירנים בפתיחת בטן. לפני כחצי שנה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית והבדיקה תקינה. האם יש סיכון לבצע החזרת 2 עוברים בסבב מתרומת ביצית?

כן בהחלט.

09/05/2021 | 09:55 | מאת: תרומת ביצית,הריון תאומים

ההמלצה שלך לבצע החזרה של עובר אחד? באופן מוחלט לא כדאי הריון תאומים?

ההמלצה בגילך היא לבצע החזרה של עובר אחד, באופן מוחלט לא כדאי הריון תאומים בגלל הסיכון המוגבר.

מנהל פורום תרומת ביציות