כשלונות חוזרים תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

28/12/2020 | 18:46 | מאת: שיר

שלום פרופסור זיידמן, בת 39 בריאה עם כשל שחלתי מוקדם. אין ווסת כבר כמה שנים. עברתי שלוש החזרות עוברים בתרומה כפולה ולצערי בטא שלילית. היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה ופיפל, רירית תלת שכבתית בין 7-11. פרוטוקול טיפול אסטרופם שלוש פעמים דופסטון ואנדומטרי. פעמים קודמות לקחתי אוטרוגוסטן השאלה מה ניתן לעשות מבחינת בדיקות תרופות או כל רעיון אחר? תודה

אולי תעשי בדיקות ERA לראות שהרירית שלך מסונכרנת עם גיל העוברים.

06/01/2021 | 13:18 | מאת: שיר

שלום פרופסור זיידמן, בהמשך להצעה לבדיקת Eraלפי הבנתי מדובר על חלון השרשה שונה לרוב יום לפני או אחרי. מאחר והומלץ לי להחזיר שני עוברים)(אין ווסת החזרה על בסיס הורמונלי) בלסטו. האם יש דבר כזה להחזיר אחד ביום ארבע ואת השני ביום שש?

מנהל פורום תרומת ביציות