תענו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

17/03/2011 | 23:37 | מאת: חיים

בבקשה תענו לי אני עברתי התמוטטות עצבים לפני חצי שנה שהפכה את עולמי עובר טיפול פסיכאטרי עם כדורים לאיזון מצב הרוח אובחנתי על ידי הפסיכאטר שלי כסובל ממניה דפרסיה -דכאון לא מסוגל לעבוד עייף לא מרוכז מבולבל ולא מתפקד הגשתי בקשה לנכות כללית ושם התקשתי לענות על השאלות בצורה ברורה הפסיכאטרית היתה חסרת סבלנות ושאלה אותי עם הייתי "בהיי" לא הבנתי מה זה ולכן אמרתי שאני לא יודע אני חושב שהיא לא תתן לי נכות ואני משתגע מפחד מה לעשות

חיים שלום אכן הרגשת הלחץ עלולה להעיק מאד, ואני מבין מה אתה חש. עם זאת, אין בררה אלא להמתין לתוצאת הוועדה. באם תהיה בעיה תוכל לערער לאחר מכן, ולבוא עם חוות דעת או מסמך מפורט מהרופא המטפל. בברכה ד?ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית