רשיון נהיגה +לאוטובוס +נשק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

01/03/2011 | 14:00 | מאת: SABAMOMO

מטופל במרפאת PTSD + פרפנאן ציפרלקס וויאפקס מרפאת כאב טופלתי בגאפנטין וליריקה ולא הצליח והיום מקבל הזלפהב של ליקודאין תוך ורידי ועדיין פרקוסט ואופטלגין , בונדרומין וואבאן לשינה בגלל כל אלה ממליץ הרופא ושלח מכתב לד"ר יהודה ברוך לטיפול בקנאביס רפואי, שאלותי קלות האם בגלל תרופות אלה ייקחו לי את רשיון הנהיגה ? כבר עברתי בדיקות במשרד הבריאות , את רשיון הנשק לא חידשו לי ,היש באפשרותם לתלות אותי על עץ אולי ? כי רשיון הנהיגה הוא הרגליים להתראפות כי אם אסע לבתי חולים לא אצא מהמצב ה0 לעולם!

שלום רב, זה יכול להגביל את חידוש הרישיון. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית