חוות דעת משפטית- דוקטור אילן טל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

21/04/2010 | 14:56 | מאת: אור

אני בת 65, ועבדתי עד לפני שנתיים, ניהלתי משרד לתווך וניהול בתים, וכן עבדתי כמוכרת בחנות רהיטים. אמנם הייתי אדם קצת דכאוני אבל העבודה והתעסוקה מילאו את חיי [גידלתי שתי בנות לבד בלי אב]. לאחר שנפלתי בינואר לפני למעלה משנתיים ושברתי קשה את הקרסול, גבס, טיפולים וריתוק לכסא, הפכתי למובטלת, דגרתי את המשרד, הפסקתילעבוד, ואני חיה מקצבת זיקנה. אני סתם גוש בשר מהלך בקושי. אני לא יוצאת מהבית, הקשרים שלי עם הבנות התנתקו. והכל נהיה גרוע, אני לא יוצאת, לא מתלבשת וכו. הפסיכיאטר שלי בקופה שבניתי על חוות דעתו במשפט שאני הולכת להגיש נגד הגורם שגרם לי ליפול מסרב לתת חוות דעת רפואית הוא לא רואה עין בעין את מצבי, והאמת שמאז שנפלתי גם הפסקתי ללכת אליו, אולי רק פעם אחת. האם אוכל לתת חוות דעת משפטית של רופא שלא הכיר אותי קודם, ולשכנע את בית המשפט ש"נפלתי" קשה מאז התאונה? האםזה אפשרי? למה אני זקוקה מבחינת ניירת וכו, אנא חזור אלי. תודה.,

שלום רב, אפשר. מציע כי תתיעצי עם עורך הדין שמטפל לך בתיק. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית