cmv בהריון. עזרה עם פענוח

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/07/2013 | 10:12 | מאת: רויטל

שלום רב אני בשבוע 28 להריון . בתחילת ההריון בוצעו בדיקות דם לCMV שיצאו שליליות. בשבוע 25 ביצעתי שוב את הבדיקה שיצאה חיובית: IGG 93 IGM 25.40 AVIDITY 0.44 גבולי נשלחתי למרפאה הזיהומית שבוע אחרי ושם ביצעתי שוב את הבדיקה הזאת שתוצאותייה היו: IGG 101 IGM 23.60 AVIDITY 0.45 גבולי בנוסף ביצעתי בדיקה נוספת הנקראת CMV DNA PCR שיצאה שלילית. אשמח לקבל עזרה בפענוח הבדיקות. תודה רבה

שאר האמירה אם יש משמעות לנוגדנים תיעשה על ידי המומחה למחלות זיהומיות זה נושא חשוב מדי מכדי לומר לך פה אם הכל בסדר.

03/07/2013 | 10:11 | מאת: רויטל

תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה