סטרואידים יכולים להשפיע על רמות IgG ו-iga?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

11/06/2013 | 06:06 | מאת: בל

בבדיקות שערכנו לבני נמצאו רמות נמוכות מהנורמה של הנוגדנים הנל. כחודשיים לפני עריכת בדיקות הדם, הוא קיבל טיפול בכדורי בטנזול למשך חמישה ימים, ואינהלציות עם בודיקורט במשך כל אותם חודשיים עד מועד הבדיקה. האם ייתכן שהסטרואידים שניתנו לו השפיעו על תוצאות הבדיקה?

אולי הבעיה שבגללה קיבל סטרואידים ובגללה נעשתה הבדיקה היא הקשורה לרמה של הנוגדנים?? יותר סביר

11/06/2013 | 07:02 | מאת: בל

אבל השאר היה קצת מיותר. אינך מכיר את הסיפור המלא וקצת קרדיט להורים היה ראוי. שוב תודה ורק בריאות.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה