בדיקת דנ"א לאימות אימהות עבורי ואימי?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/06/2013 | 14:17 | מאת: iren

שלום, אני בת 25 ולאחרונה אני חושבת על לבצע בדיקת דנ"א כדי לוודא שאימי היא האימא הביולוגית לאורך השנים תמיד הרגשתי שהיא אוהבת את אחותי הגדולה ולא אותי כמובן שיש ביטוי מאוד גדול לכך ביחס אף פעם לא הרגשתי מספיק חום ואהבה מצידה אלא רק דרישות וביקורת כלפיי וכלפי כל מה שאני עושה, אני לא רוצה שהיא תדע שיש לי חששות כאלה אז חשבתי לקחת שערה מהמסרק שלה, השאלה היא איפה ניתן לעשות בדיקה כזאת? למשל אני מהדרום, והאם זאת לא עברה לקחת שערה ממנה בלי שהיא יודעת מכך? תודה.

1. איני יודע מה אומר החוק בעניין זה. 2. אני מניח שרק מעבדה פרטית תהיה כתובת לעשות דבר כזה (בהעדר עבירה ובהעדר עילה משפטית). 3. איני יודע מה נסיבות חייך, אך הסוגיה הכואבת שאת מעלה שכיחה ++ גם במסגרת הורות ביולוגית, אם ההריון היה מתוכנן או לא, אם היה רצוי או לא.

09/06/2013 | 12:16 | מאת: irem

שלום, תודה על התגובה. לפי מה שאימי טוענת ההריון לא היה מתוכנן אבל אחותי מאוד רצתה אח ואחות אבל המצב הכלכלי לא איפשר זאת. אימי מספרת שההריון היה מאוד קשה ורובו היא הייתי מאושפזת.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה