SED.WBC CLUMPS?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

30/05/2013 | 23:11 | מאת: לה לה

שלום, אני אישה, בסוף שנות ה20, בריאה בד"כ. לפני כחודש סבלתי מתסמינים של צריבה במתן שתן, תכיפות במתן שתן וכאב בבטן התחתונה, קיבלתי זינט, אך תוצאות התרבית היו תקינות. לפני יומיים השתן שלי היה דמי (מאוד!), והייתה צריבה ותכיפות במתן שתן, שוב. נשלחתי לבדיקות שאלו תוצאותן: URINE-CULTURE STERILE CULTURE SG <1.005 LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 7.00 PROTEINE UR 30.00 MG/DL +1 GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES >1 SEDIMENT ראה פירוט SEDIMENT RBC 5.00 HPF SEDIMENT WBC 284.00 HPF SED.WBC CLUMPS +++ במקביל התחלתי שוב, להיות מטופלת בזינט (500 מ"ג). אשמח לדעת מה הבדיקות אומרות... תודה רבה!

הסימנים שם של דלקת בדרכי השתן ייתכן ווירלית ולכן תרבית שלילית מאחר ויש בעיה חוזרת, מציע לחזור לרופא המשטפל ולבדוק גם שתן אחרי טיפול כשאינך סובלת וגם לעשות בדיקת US של דרכי השתן, וכן להבדק על ידי רופא נשים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה