דם בשתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/04/2013 | 12:00 | מאת: אסף

שלום דוקטור, גיל-40 לפני 3 ימים ביצעתי בדיקת שתן מאחר שחויתי כאב עז במתן שתן ולאחר מתן השתן בבטן התחתונה.הכאב היה בערב למשך 4 פעמים ובבוקר למחרת נעלם הכאב ואז ביצעתי 2 בדיקות שתן זהות.(חוץ מדם בשתן שבראשונה היה 25 ובשניה היה 50. להלן השניה PH (U) 7.50 5,00 - 8,00 .(.......*..). Nitrit (U) NEGATIVE Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00 Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00 Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00 Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00 Protein (U) 10.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(..*.......). Leucocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0 Erythrocytes (U) 50.00 cell/µl 0,00 - 10,0 .(..........)* Urine Remarks לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות דחא הדובע םוי ךות ================ היפוקסורקימ -ןתש ================ Erythrocytes (U)/Field 1.00 Ery/F Mucous (U) + =========== היגולוירטקב =========== Urine Culture (Diaslide) תילילש תיברת חשוב לציין כי יש לי דלקת ברגל ובמשך 10 ימים אני לוקח ARCOXIA 90 וביום שחויתי את הכאבים התחלתי לקחת OMEPRZOLE 40 MG פעמים ביום-אף אוזן גרון נתנה לי. באופן כללי אני אדם בריא שרץ בקבוצה בערך 40 קמ בשבוע אך הריצה האחרונה שלי 15 קמ היתה כ 4 ימים לפני המקרה. האם התוצאות מראות על דם בשתן שכן המיקרוסקופיה מצביעה על 1, האם זה בתחום של בין 1-10 כלומר התחום התקין או שזה ערכים/ יחסים אחרים? מה עליי לעשות?

לא אמרת מה היה בבדיקת הרופא לא אמרת האם עניין אבן בדרכי השתן עלה, האם הופנית ל-US?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה