חניכיים ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

22/04/2013 | 21:31 | מאת: נועה

שלום רב, רציתי לדעת אם יש קשר בין בדיקת שקיעת דם לבין דלקת חניכיים, עשיתי מספר בדיקות אך ה ESR שלי יצא 25 ו LYMP.abs הוא 1.48 PT INR 1.25 PT SEC 14.9 PT% 92 FIBRINOGEN 347 יש לי המון דימומים בחניכיים , יכל להיות שיש קשר בין הבדיקות לחניכים ?\ אשמח לתשובה, נועה

1. דלקת חניכיים זה דלקת, וככזו יכולה להחיש שקיעת דם. 2. שקיעת דם 25 היא תקינה עדיין, גם אם מעט מעל לנורמה. 3. איני יודע לפענח חלקיקי ספירת דם. 4. INR זה מדד של קרישת דם והוא גבוה מהתקין, איני יודע על איזה רקע, לא דלקת החניכיים ככל הנראה. יש לחזור לרופא שביקש הבדיקות לשם מתן משמעות לתשובות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה