ספירת אאוזינופילים גבוהה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

29/03/2013 | 12:25 | מאת: אפרת

ספירת האאוזינופילים שלי נמצאה גבוהה בבדיקות דם האחרונות (9.4). התחלתי לקחת לנסופרזול (PPi's) לפני כחודש. האם הספירה יכולה להיות מוסברת ע"י התרופה? האם להתעלם מהתוצאות לבינתיים?

איני יודע אם את מדברת על אחוז אאוזינופילים או מספר אבסולוטי. בהנחה שזה אחוז, נראה לי שזה אינו מוסבר על ידי תרופה, ובעצם איני חושב שאפשר וצריך להסביר, אלא אם השאלה היא של אלרגיה.

29/03/2013 | 14:12 | מאת: לאה

שלום אני מבקשת הסבר על מה מצביעה תוצאה של egfr הותצאה שנרשמה ע"ג דף הבדיקה 1,73/60 אני אישה בת 65 מטופלת בתרופות ללחץ דם, פלויקם וחומצה פולית שאר תוצאות הבדיקה שנערכה בגדר הנורמה. בתודה מראש

29/03/2013 | 16:46 | מאת: אפרת

מדובר גם על מס' אבסולוטי גבוה (0.94) וגם על אחוז (9.4) גבוה. כלומר- 2 המדדים גבוהים. קראתי אודות מחקרים שמצאו קשר בין התרופה לספירת אאזינופילים גבוהה במהלך החודש הראשון ללקיחת התרופה אבל האם זה משהו מוכר והאם יש סיבה לבירור נוסף?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה