בדיקות דם לתחילת הריון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/03/2013 | 15:44 | מאת: שי

שלום, ראשית תודה לכם מראש על התייחסותכם. ממש לא מובן מאליו. בת 27, בתחילת הריון, בוצעו בדיקות דם אליהם הופנתי. אהיה אצל הרופא רק בעוד שבוע ואשמח לדעת האם הבדיקות תקינות. להלן התוצאות: LEUCOCYTES - U STRIP NEGATIVE NITRITE- U STRIP NEGATIVE PH- U STRIP 6.0 PROTEIN- U STRIP NEGATIVE GLUCOSE - U STRIP NEGATIVE KETONES- U STRIP NEGATIVE UROBILINOGEN-U STRIP 0.2 mg/dL BILIRUBIN- U STRIP NEGATIVE ERYTHROCYTES-U STRIP (<5) שלילי SPECIFIC GRAV-U STRI 1.020 MICROALBUMIN/CREAT לא ניתן לחישוב CREATININE- U SAMPLE 58 mg/dL MICROALBUMIN-U SAMP מתחת לסף הרגישו TSH 3.09 uIU/ml CMV IgG שלילי CMV IgM שלילי VARICELLA ZOSTER IgG חיובי VARICELLA ZOSTER IgM שלילי RUBELLA Ab IgG 94 מחוסן RUBELLA Ab IgM שלילי HYPO % 0.8 % MPXI -0.1 MACRO% 0.5 % MICRO % 0.6 % HYPER% 0.2 % WBC 7.97 K/ul NEUT% 65.0 % NEUT.abs 5.18 K/ul LYM% 20.7 % LYMP.abs 1.65 K/ul MONO% 5.4 % MONO.abs 0.43 K/ul EOS.abs 0.58 K/ul EOS % 7.2 % BASO % 0.7 % BASO abs 0.06 K/ul LUC% 1.0 % LUC abs 0.08 K/ul RBC 4.76 M/ul HB 13.3 g/dL HCT 42.6 % MCV 89.6 fL MCH 27.9 pg MCHC 31.2 g/dL CH 29 RDW 13.7 % PLT 299 K/ul MPV 8.7 fL GLUCOSE 82 mg/dL הערכים שלא בטווח הנורמה הם: LYM% 20.7 כאשר הערך התחתון של המעבדה הוא 25 EOS 7.2 כאשר הערך העליון של הטווח במעבדה הוא 7 MCHC 31.2 כאשר הערך התחתון של הטווח במעבדה הוא 32.0 הבנתי שcmv שלילי זה לא טוב.. מה עליי לעשות? כמו כן האם הערכים שמחוץ לטווח הנורמה שציינתי מסוכנים לעובר? לפני כחצי שנה עברתי הפלה ובנוסף בהריון הנוכחי אני בסיכון הריון. מאד מודאגת. אשמח להתייחסותך לתקינות הבדיקות. תודה רבה לך בברכה

1. הסטיות מהנורמה אינן משמעותיות. 2. אינן מסכנות העובר. 3. אין לך מה לעשות עם העובדה שהנוגדנים שליליים. היית צריכה לחלות במחלת הנשיקה לפני ההריון ולא עשית זאת. אין לך כרגע מה לעשות פרט להמשך ההריון עד סופו המוצלח. 4. שיהיה לך בשעה טובה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה