זריקת ויטמין B12 בזרוע

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/01/2013 | 17:56 | מאת: שי

אני מקבל זריקות ויטמין B12 בזרוע כל יום 6 פעמים ואז פעם בחודש, אני עושה 3 פעמים ביד שמאל ובימין, זה לא מסוכן? זה לא עושה קרישי דם או משהו אחר? למה לא מומלץ לעשות בזרוע חוץ מהכאב אני אשמח לתשובה

1. לא יודע למה בכלל אתה מקבל ויטמין B12. 2. לא יודע למה בכלל אתה מקבל זריקות. בדרך כלל טיפול בכדורים תחת הלשון יעיל באותה מידה. 3. לא יודע למה אתה מקבל בזרוע ולא בישבן. 4. פרט לכאב לא ידוע לי על סכנה בזריקה, למעט הסכנות של כל זריקה שהיא-למשל זיהום, הזרקה בטעות לכלי דם- שלא צריכים לקרות אם שומרים על טכניקה נכונה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה