שלום לכם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/11/2012 | 20:27 | מאת: ליאן

עשיתי בדיקות שיגרתיות אני סובלת מבעיית נשירת שיער כבר שלושה חודשים בערך נשירה של כ300 שיערות בחפיפה כל פעם שאני חופפת יש אני בת 32 בריאה בדרך כלל יצאו לי כמה בדיקות לא משהו תקינות אשמח לשמוע דעתכם LYM% 50.5% NEUT% 41.3% HCT 36.9% LDH 300 U/L WBC 4.7 K/UL MCHC 32.9 G/DL אני ממש ממש אשמח לשמוע חוות דעתכם על תוצאות אלו יש לציין שאני לא משתמשת בתרופות מסויימות גם.

ראי בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים, לסיפור מלא וכלל תשובות המעבדה. סיפור מלא כולל גם פירוט של מה קרה בחייך לפני שלשה חדשים. התחלת/ הפסקת עבודה/ זוגיות/ לידה/ דיאטה/ אישפוז/ טראומה.... כלל הבדיקות זה כל מה שנבדק- גם בדיקה פיזיקלית, גם חוו"ד של רופא משפחה/ עור, גם בדיקות מעבדה. אין משמעות לחלק מספירת דם.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה