מושב ארגמן בקעת הירדן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/11/2012 | 19:23 | מאת: ע.מ.

שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף EBV IgG-EBNA 26 יש נוגדנים הערות והסבר CMV IgG 124 יש נוגדנים הערות והסבר CMV IgM POSITIVE הערות והסבר CMV IgM(Add.-VIDAS) POSITIVE CMV AVIDITY 0.213 INDEX אלו תוצאות בדיקת מעבדה שעשיתי השבוע למחלת הנשיקה, האם לפי תוצאות הבדיקה אני עוד חולה?

לפי תוצאות הבדיקה נחשפת לאחרונה לוירוס ופיתחת נוגדנים עכשוויים, כלומר אתה עכשיו בתוך התהליך בהעדר כל מידע על השואל, איני יכול לדעת אם אתה חולה או לא, כי זה נקבע לפי קליניקה ולא לפי קיום רמת נוגדנים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה