בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/09/2012 | 00:38 | מאת: מולדת

אני בת 22, לא אוכלת כלל ירקות וגבינות (חוץ מגבינה צהובה) כבר כמה שנים.. האם עליי לעשות בדיקת דם מיוחדת (לבדיקת הויטמינים)? על מה זה יכול להשפיע?

בדיקות דם אינן תץחליף לאכילה מאוזנת מה תעשי אם תמצאי שיש לך מחסור בויטמינים כלשהם? תתחילי לאכול ירקות ומוצרי חלב? אם כן- אז למה לחכות? תתחילי כבר עכשיו. אם לא- למה לבדוק? לא כל הויטמינים ניתנים לבדיקה, כך שאף פעם לא תדעי הכל. אם תשובתך תהיה שתקחי כדורים של ויטמינים אם לחסר, אז שוב- למה לחכות לתשובות, תתחילי כבר...

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה