חריגה במדדי כדוריות דם לבנות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

30/08/2012 | 17:18 | מאת: ע.

שלום. אני בת 43. בריאה למיטב ידיעתי ומרגישה טוב. פניתי לרופאת המשפחה בעקבות שני מקרים בהם הופיע שטף דם קטן על אחת מהגפיים שלי ללא סיבה נראית לעין. בין המקרה הראשון לשני עברו כ- 3 חדשים. בוצעה ב. דם של תפקודי קרישה שיצאה תקינה ובבדיקות הדם הכלליות התקבלו התוצאות הבאות: WBS - תקין(6.91) NEUT ספירה- תקין (4.99) NEUT% גבוה (72.3) LYMP% נמוך (18.7) LYMP ספירה - נמוך (1.29) כיוון שאין לי כל סמפטומים של זיהום כלשהו, האם התוצאה הזאת מתאימה לתמונה של לוקמיה? איזה בירור המשך נדרש? האם ניתן לקשור את התוצאות הנ"ל לשטפי הדם?

1- ראי בקשתי לעיל (הודעה חשובה) לגבי תשובה מלאה 2-ליבי עם אלו שמריצים סרטי אימה כל אימת שערך אחד בבדיקה (עגל הזהב המודרני) מעיז לחרוג מהסוגריים. אני מניח שיש לך סיבה לחשש זה. 3- אני איני רואה בחלקקיקי התשובה ששלחת רמז ללאוקמיה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה