ct ?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/08/2012 | 12:58 | מאת: יוסי

ערב טוב בן שלי בגיל שלוש וחצי נפל מקסה על ראשו מאחור.. המקה לא כל כך חזק.. סבל מהקרות כ 10 פעמים תוך 8 שעות לאחר ממקה.. במיון : בדיקת נוירולוג תקינה.. קבלתי הפניה לעשות לו סי טי ראש.. ועדין אני במיון מתבלבל לעשות לו הסי טי או לא כי אני עשיתי לו סי טי אגן לפני שנה.. האם הצילום נראה לך דחוף. תודה.

מה הקשר בין CT אגן לפני שנה לבין ההמלצה לעשות לו CT ראש עכשיו, אחרי שנפל, קיבל מכה בראש והקיא 10 פעמים??? אתה לא דואג לו שמא יש חבלה קשה במוח??

23/08/2012 | 13:59 | מאת: 1

צודק

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה