ברזל גבוה - תורשתי

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/02/2012 | 09:12 | מאת: ת

שלום, מצד אבי לכל משפחתו יש ברזל גבוה מאוד (יותר מהטווח) וכן לאחים ואחיות שלי שדומים פיזית לצד של אבי. כמו כן יש להם המוגלובין גבוה (מפחינתם מינימום 14). עשיתי פעם ראשונה (בת 24) בדיקת דם הכוללת בדיקת ברזל: IRON - 153 µg/dl HB - 13.6 g/dL HCT -39.1 % HCT/HGB Ratio -2.9 האם זו בעיה שיש לי פחות מ14 המוגלובין? והשאלה השניה: URIC ACID אני מתחת לטווח: 2.5 mg/dL האם זה בעיתי? הערה: אני לא יודעת אם יש השפעה למידע הבא על הבדיקות, אבל אולי זה יכול להאיר על התמונה: 1. חסר לי וויטמינים, B12 אני קצת פחות מהטווח (139.4 כשהמינימום 141). בD- כמעט אין לי (14.4 כשהטווח מתחיל ב75). 2.אני משתמשת במשחה עם סטרואידים באזור הפות. 3. אני משתמשת במדבקות למניעת הריון. תודה!

1. אני איני רואה כל בעיה שהמוגלובין שלך פחות מ-14. 2. כנ"ל לגבי יוריק אסיד. 3. תדאגי לקבל B12 במזון או בתוסף וכך לגבי ויטמין D

16/02/2012 | 16:51 | מאת: ת

תודה רבה!

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה