בדיקת GGTP

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/02/2010 | 17:32 | מאת: ענת

ערכי יחוס של בדיקות מעבדה של מכון מור עבור GGTP הם בין 7-32 אני קיבלתי 49 עם שני כוכביות (49 **)כי אילו שאני הרבה מחוץ לתחום הנורמל . אצלכם המקסימום הוא 51 . מה אלי לחשוב אני מבולבלת איך יתכן טבלאות כל כך שונות. בהתחלה ניבלתי חשבתי שיש לי בעיה בכבד עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב??תודה על ההסבר שלכם

19/02/2010 | 07:43 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, ערכי הייחוס מותאמים למעבדה המסוימת בה נלקחה הבדיקה ויש להתייחס אל תוצאות הבדיקה בהתאם לערכי הייחוס. הבדיקה שערכת אכן מעט גבוהה. אמליץ על בדיקה חוזרת מספר שבועות לאחר הבדיקה הזו. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה