אומגה 3 ו6

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

08/02/2010 | 20:17 | מאת: אלי

אני קורא על יתרונות אומגה 3 ועל היחס בין אומגה 3 לאומגה 6. מכיוון שאני צמחוני ולא אוכל דגים אני מתלבט אם יש לי חוסר של אומגה 3. שאלתי - האם יש בדיקת דם שניתן לבצע בקופת חולים לאומגה 3 ו6? תודה,

13/02/2010 | 00:22 | מאת: ד"ר יעל הס

לא. אין בדיקה לחסר או עודף של תוסף זה.

30/06/2013 | 11:56 | מאת: תמר

מדוע אין בארץ בדיקה כזו? ידוע מחסור בחומצות שומן חיוניות אלו, במיוחד אומגה 3, בזמן הריון גורם לפגיעה בעובר (מחקרים חדשין היום מצביעים על קשר הדוק בין מחסור באומגה 3 ובין קשת הפרעות הקשב והריכוז בילדים). בארה"ב קיימת בדיקה כזו. מדוע בארץ לא?

08/01/2012 | 07:47 | מאת: מגדה עסיס

יש היום אומגה 3 צימחי של צמח מרווה מרושתת ובקרוב יהיה מיוצר בקפסולה צמחית במיוחד לאנשים כמוך.אשמח לתת לך יותר פרטים תיצור קשר דרך המייל שלי.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה