תוצאות בדיקת דם שמעידות על בעיה בכבד

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

08/02/2010 | 18:01 | מאת: יעל

עברתי ב 25.12.2009 ניתוח אנדונומה בפראטרואיד מאז יש לי נירמולים שהבנתי שזה די טבעי אחרי ניתוח כזה עד שהסידן מתאזן.לאט לאט עם הזמן אני מרגישה פחות נירמולים אבל עשיתי בדיקות דם ו ה ALT)GPT( שלי מאוד גבוה 152וגם הASP(GOT)104 הבנתי שזה קשור לבעיות בכבד האם ישנם בדיקות נוספות שאני צריכה לעשות האם זה מאוד גבוה ויכול לסמל בעיה מסוימת אשמח לתשובה מהירה

08/02/2010 | 18:07 | מאת: יעל

שכחתי לציין שאני בת 36 אחרי שלוש לידות

13/02/2010 | 00:21 | מאת: ד"ר יעל הס

קודם כל כדאי לחזור על הבדיקה. שנית יש מקום לבצע אולטרסאונד של הכבד.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה