פיענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/01/2010 | 14:16 | מאת: לי

שלום רב, אני נמצאת בטיפולי ivf ולצורך כך בעלי נתבקש לעשות מס' בדיקות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי בפיענוח הבדיקות ולהרגיע שהכל תקין. HEPATTIS BsAg - positive HEPATTIS AlgM neg HEPATTIS AlgG - pos HEPATTIS CAb - neg HEPATTIS BClgm - neg HEPATTIS BeAg - neg HEPATTIS BeAb - pos בתודה מראש

10/01/2010 | 17:00 | מאת: ד"ר שי מזור

בעלך סובל מנשאות של הפטיטיס בי יש לו אנטיגן חיובי HBS AG חיובי בשחולים בהפטיטיס בי זה מתבטא בעלייה באנטי גן ותוך כדי המחלה נוצר נוגדן HBS AB שמראה על חיסון האנטיגן (אוסטרליה) אמור להיעלם לאחר 6 חדשים אם הוא נשאר,,המטופל נחשב כנשא אתם צריכים להתיעץ עם הרופא שלכם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה