אחותי עברה בדיקות דם.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

09/01/2010 | 01:05 | מאת: ARUI

וקראה שיש לה הפטיטיס בי חיובי. האם זה מראה על הפטיטיס בי . האמת היא תקופה ארוקה מרגישה כאבים בכל הגוף. בשרירים עצירות חזקה ואין לה תיאבון לאכול בכילות עיפות יתר כל פעם על כל משימה קטנה מתעייפת מהר. הרופאים אמרו לה תעשי את כל הבדיקות ורק אז תבואי אלינו . היא בקופה מכבי והרופאים אומרים לה אין ך כלום. למרות

09/01/2010 | 08:29 | מאת: ד"ר שי מזור

רופאים לא קוראים,,,לפחות חלק ניכר מהם,תשובות מעבדה לא תקינות ואומרים=גברת יש לך הפטיטיס יכול להיות שהחיובי היה הנוגדנים להפטיטיס ,כלומר שהיא כבר חלתה בעבר ועכשיו מחוסנת אז לגבי השאלה אם יש לה או אין לה ,,,צריך לכתוב כאן את התוצאות ואנחנו נבדוק לגבי השאלב למה היא עם כאבים בכל הגוף,עייפה וללא תיאבון,,,זה כבר משהו אחר צריך לראות ולבדוק כדי להבין מה הבעייה ואת זה לא ניתן לעשות כאן

10/01/2010 | 21:28 | מאת: ARUI

שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון | כימיה בדם Protein Total (B) | g/dl | ( 6.6 * 7.2 ) 8.3 | Albumin (B) | g/dl | ( 3.5 * 3.9 ) 5.2 | Bilirubin Total | mg/dl | ( 0.3 * 0.7 ) 1.2 | Bilirubin Conjugated | mg/dl | ( 0 * 0.1 ) 0.2 | Bilirubin Unconjugated | mg/dl | ( 0 * 0.6 ) 1.1 | ALKP-Alkaline Phosphatase | u/l | ( 30 ) 120 * 128.7 | ALT (GPT) | U/l | ( 0 * 19 ) 31 | AST (GOT) | U/l | ( 10 * 18 ) 31 | GGT | U/l | ( 0 ) 38 * 57 | אנדוקרינולוגיה TSH | mIu/l | ( 0.35 * 0.95 ) 5.5 | וירולוגיה Hepatitis B Surface Ag | | NEGATIVE | Hepatitis B Surface Ab | | 100 mIU/ml -גדול מ | Hepatitis C Ab(EIA) | | NEGATIVE |

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה