תוצאת בדיקה דם PLATELETS 438.00 K/UL

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

03/12/2009 | 19:50 | מאת: שושית

שלום רב, זוהי התוצאה האחרונה שקיבלתי אבל במשך 4 השנים האחרונות תמיד התוצאה של הטסיות היא מעל 400. האוכל לקבל הסבר מה זה אומר ומדוע וכיצד ניתן לשפר את התוצאה ? מה נחשבת היום תוצאה טובה ?(אני בת 62+ עבר רחוק של סרטן שד עם טיפולי הקרנות בלבד,TSH תקין נוטלת מוטיליום ולוסק אלטרוקסין כבר 8 שנים,גם נורווסק לייצוב ל"צ רק 5 מ"ג ביום,מיקרופרין 100,וליפיטור . כמו כן גם סלניום+E, אומגה 3, סידן וויטמין D3 גובה 164 ס"מ משקל 72 ק"ג) בברכה ותודה שושית

04/12/2009 | 08:55 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, בערכים שציינת אין צורך לטפל ואין סיבה לדאגה. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה