פיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/02/2012 | 09:24 | מאת: שושנה

אני בת 63, מקבלת אלטרוקסין כ-15 שנה. לפני חודש החלו כאבים במפשעה שמקרינים לרגליים. לעתים מורגשות דקירות גם באצבעות. באופן חריג, בדיקת הדם היתה שונה מן הרגיל - TSH - 3.88 T4 - 21.1 (בד"כ TSH היה מעט גבוה, ו- T4 - 14.) C REACTIVE PROTEIN - 0.48 בדיקות גניקולוגיות - תקינות. בדיקות שתן (כללי ותרבית) - תקינות. האם עלי להסיק מכך שאלה סימנים לפיברומיאלגיה? השינה תקינה.

06/02/2012 | 15:13 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שושנה, לא הכאבים שאת מתארת, ולא הבדיקות רומזים על פיברומיאלגיה. את צריכה לגשת לרופא המשפחה על מנת לברר את הכאב במפשע. כאב במפרק הירך? הרנייה? ושיפנה אותך בהתאם. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה