רגליים רדומות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/11/2011 | 13:36 | מאת: דני

לפני מספר שנים אובחן אצלי DISH בגב המותני וחלק מהאמצעי,וזה היה מלווה בכאבי תופת,כאשר היה ספק שאולי זה בכלל דלקת של פסוריאסיז במפרקים ,למרות שבעבר היתה לי רק פריחה קטנה. כמו כן אובחנתי לפני 10 שנים כחולה פיברו....לאחרונה יש לי בעייה של רגליים רדומות בעיקר בכפות הרגליים ובבדיקה חשמלית אובחנה פגיעה עצבית קלה MILD . שאלתי האם מה שיש לי בגב יכול בכלל עם הזמן להרדים לי רגליים ככה ואף להחריף את המצב? האם פיברו יכול להרדים אברים שבא לידי ביטוי בבדיקה החשמלית, האם יתכן שהפגיעה העצבית הקלה לא אמורה להרדים וזה מהפיברו? תודה

20/11/2011 | 14:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דני פיברומיאלגיה יכולה לגרום לתחושה של רדימות אך אינה פוגעת בעצבים כלל.אם יש פגיעה עצבית, ישלאפיין אותה וליראות עם היא נובעת מלחץ בעמוד השידרה ולטפל בהתאם אצל אורטופד או נורוכירוג מומחה לעמוד שידרה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה