טיפול בהידרותרפיה לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/11/2011 | 19:55 | מאת: עפרה

שלום רב! אני שייכת לקופת חולים כללית רופאת המשפחה ביקשה לשלוח אותי לטיפולי הידרודרפיה התקבלה תשובה שלילית שלא מאשרים טיפול זה לפיברומיאלגיה האם זה נכון?

15/11/2011 | 21:58 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עפרה ניתן להשיג טיפול בהידרוטרפיה בכללית ,הרבה חולים כבר קיבלו , אך זה דורש אסרטיביות וסבלנות כי התורים ארוכים! בהצלחה

28/12/2011 | 22:51 | מאת: יוסי

לא מאמין שהידרותרפיה יכולה לעזור לפיברומיאלגיה מאחר והבעיה היא לא בשרירים אלה בעצבים פגומים והדבקויות של חלבון קולגני המעביר כאב לשרירים יש גם טיקים וקפיצות שריריםהכול מהזבל הפסיכיאטרי שנגרמו עקב נטילה מוגזמת של סמים או תאונת דרכים או אישפוז (לרוב פסיכיאטרי) או הריון קשה וכוב ניצולי שואה עברו טראומה נפשית קשה אף אחד מהם לא חלה בפיברומיאלגיה מחלה שהחלה בשנת 1900 מאז שתרופות חדשות מכילות הרבה פלאורידים נכנסו לשוק כמו ציפרלקס ריספרידון משום מה מסתירים את זה מעיתנו וזה לא נכנס לפרוטוקול סימו לב דופמין נמוך(עקב אנט פסיכוטי)גם גורם לפיברומיאלגיה ובמיוחד אם נטליםאותו עם ציפרלקס שקר מעוד אותו עוד יותר ליצר פיברומיאלגיה וששנהם נלקחות זה ממש קטסטרופה לגוף

מנהל פורום פיברומיאלגיה