זרעי שמן מרווה ? בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/08/2011 | 15:22 | מאת: שרי

לאחר בדיקות מקיפות הוחלט שאני משתכת לקבוצה החולה במחלה שנקראת פיברומילאגיה אז אני ביפנים צרה צרורה מחפשת מזור למחלה ואין בכוונתי לתת לה לגמור אותי אינני מצליחה לעשות ספורט עובדת 9 שעות ופעמיים בשבוע 12 שעות ומנסה להילחם בכאב התמידי שלא עוזב אותי וכן גם צניחות של התכפים בחוסר נשימה וכוח ולא מצליחה לקום מהמיטה כמו היום למשל כל זה היה רק הקדמה כדי לפרוק את עצמי מצטערת. ועכשיו לשאלה קראתי ששמן זרעי המרווה טובים לחולי המחלה הזאת האם ידוע לך או למישהו דבר על זה האם שווה לבזבז כסף לכדורים האלה או שיש משהו אחר -אני כבר מקבלת כדורי אלאטרולט ואקטיבל לגיל המעבר תודה מראש שרי

30/08/2011 | 21:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שרי שמן זרעי מרווה עשירים באומגה 3, עם סגולות רבות... אך לא נבדקו מחקרית בצורה מבוקרת בפיברומיאלגיה, כך שאין המלצה מבוססת לטיפול בתכשיר זה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה